76682592 348882775949910 2101149686839640064 o 002aa

Yes, het kan weer!

Wilma Beers, praktijk voor mens en muziek is weer van start met een aantal mooie activiteiten waarmee je even kunt opladen.

Op vrijdagavond 12 juni om 20.15 uur is er een klankschaalconcert in Cultuurhuis de Kolk. Er kan een kleine groep mensen aan deelnemen voor voldoende afstand en alles gaat volgens het protocol van het Cultuurhuis. Heel fijn dat het zo weer kan, want veel mensen zijn toe aan even tijd voor zichzelf, alles thuis even achter zich laten. Een klankschaalconcert zorgt ervoor dat je weer ontspannen verder kunt. Even aandacht hebben voor jezelf en niets anders en vooral even helemaal niets moeten. Je neemt een matje en dekentje mee en kunt even heerlijk luisteren naar de fijne klanken van klankschalen en andere rustgevende instrumenten. Kosten: 15 euro.

Naast volwassenen zijn ook veel kinderen gespannen door de veranderingen die de Corona-situatie met zich meebrengt. Ook thuis was het misschien niet altijd eenvoudig met school, werk van ouders en vrije tijd die totaal door elkaar heen liepen. Extra belangrijk om samen even iets leuks te doen en te ontspannen.

Daarom kun je in de maand juni een ouder en kind klankschaalsessie boeken, gericht op het samen ontspannen. Voor ouder en maximaal 2 kinderen, een sessie van 30 minuten, kosten: 25 euro voor ouder en kind(eren) samen.

Voor zowel het klankschaalconcert als de ouder en kind sessie kun je hier reserveren.

Meer informatie: www.wilmabeers.nl