20200606 150807 002aabb BorderMaker

Sarah Aliene woonde vroeger aan de Zandweg in Waarland, dat was een geluk voor haar, want enkele honderden meters van haar huis lag het dorp Zijdewind, zo kon ze dus al op jonge leeftijd genieten van twee kermissen in haar omgeving.

Daar is het een beetje mee begonnen, want toen haar broer Aliene meenam naar feestjes, had ze de smaak al snel te pakken en daarna kwam ze jaarlijks op menige kermis of feestje.

Nu het Corona-tijdperk alweer een tijdje gaande is, zal het voor Aliene niet meevallen, want de feestjes staan op een heel laag peil.

Nu ze 50 is geworden kan ze zelfs haar eigen feestje niet vieren en dat doet pijn, daarom beloofde ze tijdens het bezoek van ondergetekende dat ze tijdens haar 51e verjaardag extra gaat uitpakken.

Wie nu denkt dat Aliene alleen maar van het feesten is, ze werkt ook nog in de zorg en thuis laat ze alles op rolletjes verlopen en doet ze bovendien nog het nodige vrijwilligerswerk.

Aliene van harte en nog vele jaren in goede gezondheid en jij stond al een tijdje op het lijstje om zeker bezocht te worden tijdens deze bijzondere verjaardag.