Pagina 13 Bedrijf in Beeld BorderMaker

De afgelopen dagen is de 50e editie van PeWi's Nieuwsblad verspreid. Het juni-nummer bevat deze keer weer enorm veel leuke achtergrondverhalen. Deze keer is er ook een grote puzzel opgenomen in het blad en is er tevens een interview te lezen met PeWi. Door wie dit interview is afgenomen staat in het blad.

Tijdens het bezorgen kwamen er flink wat nieuwe aanmeldingen van mensen die graag een abionnement willen, natuurlijk kan dit onderweg altijd geregeld worden. Dus ziet u mij lopen en wilt u een abonnement op het blad, schroom dan niet om mij aan te spreken.

Deze editie bestaat ut 64 pagina's met een leuk extraatje voor de abonnees.ditie.

Wie niets wil missen, neemt vandaag nog een abonnement. Wil je het juni-nummer van 2020 ook nog in de bus krijgen? Regel het dan voor 15 juni a.s. (Zolang de voorraad strekt).

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing. Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.