IMG 7727aa BorderMaker

Vanaf zondag 7 juni is het museum in Aartswoud weer te bezoeken. Dit kan alleen op zaterdag- en zondagmiddag, de woensdagmiddag blijft gesloten. Het bezoek kan plaatsvinden in twee tijdsblokken, te weten tussen 12.30-14.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur.

Vooraf reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is noodzakelijk i.v.m het toegestane aantal mensen dat aanwezig mag zijn. Verder zijn in de gebouwen en daaromheen in verband met de corona-virus maatregelen getroffen.

Intussen was het in en rond het museum een saaie boel zonder publiek. Wel zijn er allerlei jonge dieren geboren. Zo heeft het zwartbles schaap twee schattige lammetjes en zijn er sinds vorige week twee kuikalfjes geboren. De zwarte blaarkop Jet heeft een mooi gezond kalf en de Baggerbonte koe staat met haar kalf te pronken in de wei.

In de nu lege stal wordt hard gewerkt aan een expositie waarbij gebruik gemaakt wordt van de hoogtepunten uit vorige exposities. Mooi fotowerk en aparte gebruiksvoorwerpen blijven verrassen. Een bezoek aan het Rundveemuseum is juist nu de moeite waard en is een mooi uitstapje voor jong en oud. Kom genieten van de natuur, we heten u samen met de dieren van harte welkom!