IMG 0194-BorderMaker

Het Corona-virus grijpt nog steeds om zich heen en daardoor zijn alle activiteiten in onze omgeving afgelast.

Nu iedereen zich thuis een beetje probeert te vermaken zullen wij de komende weken heel veel leuke foto's plaatsen uit oude nieuwsberichten, die ooit te lezen waren op deze Nieuwspagina.

Ook duiken wij in het archief van de bewegende beelden, waarbij leuke filmpjes naar voren komen die jaren geleden zijn gemaakt.

Blijf dus vooral de komende tijd deze Nieuwspagina bezoeken, want er is genoeg te beleven naast het dagelijkse nieuws.

IMG 0157-BorderMaker

Aan het einde van het schooljaar 2014/2015 sloten de deuren van de OBS in Oude Niedorp definitief.

Daarom was er dat jaar nog één keer een bijzonder kerstfeest op school. Toen alle kinderen binnen waren, werd duidelijk, dat de leerkrachten elkaar niet goed hadden begrepen en er dus niets geregeld was.

De leerlingen stond het huilen op dat moment nader dan het lachen, maar toen één van de leerkrachten aangaf, dat men maar beter naar buiten kon gaan, klonk er een enorm gejuich, want zojuist was er een grote Limousine komen voorrijden, die de leerlingen naar de Irish Cottage zou brengen, waar een heerlijk kerstdiner stond te wachten.

De prachtige wagen moest twee keer rijden, om alle leerlingen te kunnen afleveren. De jeugd genoot met volle teugen van deze enorme verrassing. Een leerling noemde het zelfs de mooiste dag uit zijn leven, dit zorgde dan meteen voor een mooie herinnering aan het laatste kerstfeest op de school in Oude Niedorp.

IMG 0146-BorderMaker

IMG 0161-BorderMaker

IMG 0181-BorderMaker