IMG 5475aa BorderMaker

Het Corona-virus grijpt razendsnel om zich heen en daardoor zijn alle activiteiten in onze omgeving afgelast.

Nu iedereen zich thuis een beetje probeert te vermaken zullen wij de komende weken heel veel leuke foto's plaatsen uit oude nieuwsberichten, die ooit te lezen waren op deze Nieuwspagina.

Ook duiken wij in het archief van de bewegende beelden, waarbij leuke filmpjes naar voren komen die jaren geleden zijn gemaakt.

Blijf dus vooral de komende tijd deze Nieuwspagina bezoeken, want er is genoeg te beleven naast het dagelijkse nieuws.

IMG 5419 BorderMaker

Drie brandweermannen van het korps Niedorp hadden het donderdag 9 juni 2016 aardig bedrijvig.

In de morgen werd er een bezoek gebracht aan de kleuterklassen van OBS De Snip in Nieuwe Niedorp. Daar kregen de leerlingen uitleg over het werk van de brandweer. In de middag werd er met drie auto's een bezoek gebracht aan de school, daar mocht groep drie instappen, want juf Elly had op de Snip-veiling een kavel gekocht, om eens een keer een ritje te maken met een echte brandweerwagen en dan ook meteen uitleg te krijgen over de kazerne en alle onderdelen van de brandweer.

Er was ook nog een verrassing voor juf Elly, want ze mocht plaatsnemen in een auto, die opengeknipt zou worden. De leerlingen hadden veel vragen voor de brandweermannen, die overal een goed antwoord op wisten te geven. Aan het einde mocht iedereen nog even met een echte brandweerspuit spuiten.

Gelukkig was de voormalige tweede wagen van het Niedorper korps weer even terug bij de kazerne, daarom konden dit soort dingen worden gedaan en bleef de andere brandweerwagen gewoon klaarstaan voor een eventuele uitruk.

IMG 5430 BorderMaker

IMG 5437 BorderMaker

IMG 5442 BorderMaker

IMG 5451 BorderMaker

IMG 5481 BorderMaker

IMG 5488 BorderMaker

IMG 5498 BorderMaker