IMG 0484aa BorderMaker

Donderdagmiddag kwamen Marcel en Rob bij Triflor in Oude Niedorp, om een grote hoeveelheid bossen tulpen op te halen. De mannen werken bij de afdeling KLM Cityhopper, waar ze zorgen dat de vliegtuigen op het juiste moment onderhoud krijgen en er bij calamiteiten  of pech een ander vliegtuig ingezet kan worden, zodat het vliegverkeer altijd door kan gaan.. 

IMG 0496aa BorderMaker

Het is voor de heren nu een stuk rustiger geworden, dus willen ze zich inzetten om als enthousiaste KLM-er de hulpvragen van anderen te beantwoorden.

IMG 20200409 WA0007 BorderMaker

Daarom kwamen ze ook bij Triflor terecht, want ook deze branche moet gesteund worden, toch sponsorde het bloembollenbedrijf ook nog een deel van de bloemen, die hun weg dezelfde dag zouden vinden naar Huis Terwijck in Beverwijk.

IMG 20200409 WA0006 BorderMaker

Deze vracht bracht Rob weg, terwijl Marcel al weer nieuwe plannen had gemaakt, voor iets dat later deze week gaat plaatsvinden en wij natuurlijk ook even onder de aandacht gaan brengen, blijf dus deze Nieuwspagina bezoeken.

IMG 20200409 WA0010 BorderMaker

Nu wij het toch over bezoeken hebben, kijk dan ook meteen even op de speciaal gemaakte website van Blauw Helpt, want daar maken deze mannen ook onderdeel van uit.

Naar de website