IMG 8899 BorderMaker

Het Corona-virus grijpt razendsnel om zich heen en daardoor zijn alle activiteiten in onze omgeving afgelast.

Nu iedereen zich thuis een beetje probeert te vermaken zullen wij de komende weken heel veel leuke foto's plaatsen uit oude nieuwsberichten, die ooit te lezen waren op deze Nieuwspagina.

Ook duiken wij in het archief van de bewegende beelden, waarbij leuke filmpjes naar voren komen die jaren geleden zijn gemaakt.

Blijf dus vooral de komende tijd deze Nieuwspagina bezoeken, want er is genoeg te beleven naast het dagelijkse nieuws.

De organisatie van de Veiling op OBS De Snip in Nieuwe Niedorp, kon zich geen mooier einde voorstellen.

Na weken hard werken, was het in februari 2016 zover, heel veel mensen kwamen een kijkje nemen in de vernieuwde school en bleven meteen, om te bieden op de vele kavels. Het aantal mensen dat op de veiling aanwezig was, overtrof alle verwachtingen van de organisatie.

IMG 8859 BorderMaker

Het openingswoord werd gedaan door dorpsgenoot Tom Groot, die in het land beter bekend is als "Boer Tom". Hij voelde zich een BN-er, maar daar bedoelde hij "Bekende Niedorper" mee. Vervolgens betrad oud-directeur Bart Jansma het podium, om de veilingstukken aan de man / vrouw te brengen. Dit lukte heel goed, want deze avond werd er een bedrag van ruim 17.000 Euro binnengehaald voor een nieuw speelattribuut op het schoolplein.

IMG 8912 BorderMaker

Een bedrag waar de organisatie even stil van werd, want dit had men zeker niet verwacht. Kortom een zeer geslaagde avond met een prachtig eindresultaat. Een groot compliment voor de organisatie, die alles tot in de kleinste puntjes prima voor elkaar hadden.