Schermafbeelding 2018 05 18 om 11.06.35 765x510

Het is voor ons allemaal een bijzondere tijd. Als huisartsenpraktijk proberen we ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende epidemie. Ook proberen we iedereen van de noodzakelijke zorg en geneesmiddelen te voorzien, terwijl we tegelijk proberen te voorkomen dat het virus zich via onze praktijk verder verspreidt.

We hebben daarbij uw hulp hard nodig. Iedereen die de afgelopen week heeft geholpen door het schenken van mondmaskers en andere materialen: hartelijk dank!

Ook zijn we heel blij met alle aardige en bemoedigende woorden en gebaren die we gekregen hebben.

Huisartsenpraktijk Piccardt Brouwer

 

U kunt ons helpen ons werk zo goed mogelijk te doen door de volgende afspraken in acht te nemen:

De praktijk is beschikbaar voor alle noodzakelijke zorg, maar wel onder een aantal voorwaarden:

• Kom niet zonder afspraak naar de praktijk

• Bel de praktijk en bespreek uw vragen met de assistente. Samen met haar bepaalt u of het nodig is dat u naar de praktijk komt of dat de huisarts u terugbelt.

• Voor vragen aan de arts kunt u het beste een terugbel-afspraak maken. Het telefonisch spreekuur van 13.00-13.30 uur is alleen voor het opvragen van uitslagen en andere hele korte vragen

• Als u symptomen heeft die kunnen passen bij het corona-virus, kijk dan eerst op www.thuisarts.nl voor verder advies.

• Als u symptomen heeft die kunnen passen bij het corona-virus, en beoordeling door een arts is noodzakelijk, dan krijgt u een afspraak op het speciale ‘besmettelijke’ spreekuur. De assistente zal u hierover uitleg geven.

• Kom geen medicijnen halen als u verkouden of ziek bent of tot een kwetsbare groep behoort. Laat een gezond persoon uw medicijnen halen. Als dat onmogelijk is, bel ons dan.

En verder: Blijf thuis! Houd afstand! Geef het virus zo min mogelijk kans!