Pagina 32 33 Dion Wegman 002 BorderMaker

Nu het Corona-Virus echt serieuze vormen begint aan te nemen, worden er ook bij PeWi's Nieuwspagina maatregelen genomen en worden de meeste gesprekken via de beeld-telefoon gedaan. Ik ben trouwens liever onder de mensen, want dat geeft dit werk extra glans, het is op dit moment even niet anders.

Zolang het Internet blijft werken, komen er dagelijks leuke berichten online en bovendien is er nog een heel groot archief met leuke foto's waar de komende tijd een greep in kan worden gedaan.

Verder wordt er gewerkt aan de 48e editie van PeWi's Nieuwsblad, dit zorgde de afgelopen week voor nogal wat hoofdbrekens, want rubrieken zoals het voetbalprogramma en de agenda zullen een lege pagina worden en om nu witte bladen te publiceren, dat is het ook niet helemaal.

Maar door te starten met een paar hele leuke nieuwe series, is het een nummer geworden, met heel veel leuke verhalen die nog nergens te lezen zijn geweest, een nummer dus, dat niet gemist mag worden.

De komende dagen worden de meeste artikelen geschreven en als de drukkerij blijft doordraaien in deze lastige periode, dan verschijnt het blad begin april in de bus.

Maar liefst 56 pagina's in full colour vol leuke artikelen staan er in de nieuwe editie.

Wie niets wil missen, neemt vandaag nog een abonnement.

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.

Dit tarief is van toepassing voor het normale bezorggebied (De voormalige gemeente Niedorp). Buiten dit gebied zijn andere tarieven van toepassing. Meer informatie hierover is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.