IMG 20170325 WA0009 BorderMaker

In verband met het Corona-Virus is de Potgrond-actie van Scouting Niedorp afgeblazen.

Potgrond actie wel te verstaan, op zaterdag 28 maart.

Inmiddels al voor het vijfde jaar op rij, komt Scouting Niedorp bij u aan de deur om u te voorzien van potgrond.

e afgelopen jaren hebben we behoorlijk naam weten te maken en leveren de leden kwaliteit potgrond. Het is vorig jaar zelfs helemaal gelukt om alle straten in de bebouwde kom in 1 dag af te gaan.

Door routes te optimaliseren en een extra ploeg in te zetten met dank aan ouders van jeugd leden. denken we dat het dit jaar wederom probleem zou moeten zijn. Woont u buiten de kom, of wilt u ons niet mis lopen en draagt u scouting niedorp ook een warm hart toe dan kunt de u potgrond ook dit jaar weer via de mail te bestellen.

Op 28 maart wordt de potgrond dan bij u voor de deur afgeleverd.

Met trekkers, platte karren, auto´s met aanhangers en alle leden van bever tot bestuurslid spannen wij ons in om de clubkas te spekken. Nu Scouting Niedorp een eigen onderkomen heeft zijn de mogelijkheden voor aanschaf en opslag van mooier, groter of beter materiaal mogelijk. We hebben een behoorlijk wensen lijstje om ons gebouw nog verder aan te kleden.

Acties zijn voor een vereniging onmisbaar om te kunnen blijven bestaan. Hopelijk kunnen wij ook op u rekenen en steunt u onze vereniging door de koop van potgrond.

Zeg nou zelf, gemakkelijker kunnen we het u niet maken, want de leden komen bij u aan de deur en leveren het direct bij u af!

U hoeft niet te sjouwen, geen prut op de achterbank van uw auto. Top kwaliteit potgrond in zakken van maar liefst 40 Ltr van de agrarische vakhandel (Dirk van der Bel) en een goed gevoel op de koop toe, mooier kan toch niet?

Wij hopen dat u een of meerdere zakken bij ons wilt afnemen. U mag ons verwachten tussen 9:00 uur en 16:00 uur.

Woont u buiten de bebouwde kom van Nieuwe Niedorp of Winkel en wilt u ook potgrond geleverd krijgen mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld het aantal zakken dat uw wenst te ontvangen, uw adres en het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken. Dan worden de zakken (op afspraak) bij u thuis afgeleverd.

Met Scouting Niedorp zet U ook dit voorjaar de bloemetjes weer in prima conditie buiten!

Scouting Niedorp zoekt ook nog leiding.

Ben jij 17 jaar of ouder, vind je het leuk om je vrije tijd op te vullen met uitdagende activiteiten. Het spelen van een spel, creatief bezig te zijn, je zelf te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken. Kamperen, verantwoording te leren dragen, lol te trappen, samen te werken, vuurtje te stoken, koken of bij te dragen aan een groot project, het bouwen van een object en nog veel meer.

Kom dan bij de grootste jeugd en jongeren vereniging van Nederland Scouting. Wij zijn op zoek voor meerdere leeftijd groepen naar jong volwassenen die wekelijks een paar uurtjes tijd willen steken in het draaien en organiseren van een opkomst. Je bepaalt zelf mede wat er word georganiseerd en je mag ook steun verwachten bij het ontwikkelen van je zelf. 1 of meerdere keren per jaar ga je op kamp. Scouting Nederland heeft zelfs professionele trainingsprogramma´s en cursussen waar je aan deel kunt nemen.

Met een eigen clubgebouw is het mogelijk om je progamma vroeg voor te bereiden, met je team samen te komen om nieuwe ideeën uit te denken.

Een opkomst duurt anderhalf tot twee uur en een uurtje om bijvoorbeeld inkopen te doen, wat klaar te zetten, op te ruimen of voor te bereiden voor de komende week.

Lijkt het jou leuk om met kinderen leuke dingen te doen, kom dan eens kijken. Mee draaien mag altijd. Laat je uitdagen!

Wij zoeken leiding bij de welpen 7 tot 11 jaar, zaterdag 12.00 – 14.00 en bij de Scouts 11 tm 15 jaar vrijdag 19.00 – 21.00. Vijverweg 7 Nieuwe Niedorp. Kom gerust eens langs, en doe mee!

Heb je vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.