Skroiversgroep Langedoik. 25 BorderMaker

AFGELAST IN VERBAND MET CORONA-VIRUS

 

Zin in een ‘mooi middaggie Westfries’?

Kom dan op zondag 22 maart naar café Beentjes in Winkel. Daar treden leden van de skroiversgroep Langedoik op. Ze brengen verhalen, rijmen en liedjes in het dialect. De zaal is open om 13.30 uur, het optreden begint om 14 uur. Er is vrij entree, aan het eind is kan men een bedragje in de hoge hoed te doen.

Onder de noemer ‘Wie skroift die bloift’ laten de dertien leden van de groep eigen werk horen. Zij komen om de acht weken bij elkaar in het knusse cafeetje van Aris Bouwens in Noord-Scharwoude. Daar lezen ze hun nieuwe teksten voor die vervolgens worden besproken. De schrijvers komen ‘weg en weer’ vandaan, van Den Helder tot Broek op Langedijk. Bekende namen uit de omgeving zijn: Anneke Molenaar, Dick Visser, Klaasjan Bak, Kees Takken en Netty Zander. De begeleiding is in handen van Gerrit Dekker.

Westfries in Winkel

Café Beentjes, Dorpsstraat 88, Winkel

Zondag 22 maart, aanvang 14.00 uur

Vrij entree, vol is vol.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 072 574070

Op de ingezonden foto: De leden van de skroiversgroep Langedoik treden op in Winkel.

Staand v.l.n.r.: Netty Zander, Gerrit Dekker, Muriel Sijm, Dick Visser, Ina Broekhuizen, Klaasjan Bak, Ria Broersen, Trudy Schouwe, Wilma Groot, Dirkjan Slot en Anneke Molenaar.

Zittend Kees Takken en Aris Bouwens.