PICT0083 BorderMaker

Er zijn wederom unieke bewegende beelden aangeboden voor de Nostalgische middag over Winkel op zondag 19 januari a.s.. Deze beelden gaan o.a. over het dempen van de voorsloot. Reeds eerder konden wij al melden dat er ook bewegende beelden zijn uit de jaren '50 en '60.

Ondertussen staat de teller op meer dan 1.000 foto's die getoond zullen worden op meerdere schermen en is er een aantal uur bewegende beelden te zien op de middag, verdeeld over meerdere schermen.

Een kleine tip voor iedereen die alles wil zien, kom op tijd, want naast de stilstaande en bewegende beelden is er nog veel meer te beleven.

Ook is er volop ruimte om samen herinneringen te delen.

Wie nog iets anders in de agenda heeft staan, kan beter de plannen een beetje aanpassen, want dit gaat een onvergetelijke middag worden met unieke beelden, die je niet mag missen.

Kom zondag 19 januari 2020 tussen 14.00 uur en 17.00 uur naar de achterzaal van café Beentjes in Winkel. 

Iedereen kan gewoon in en uit lopen en vrij rondkijken.

Natuurlijk is er ook ruimte om gezellig bij te praten met een kop koffie of een drankje.

Het gaat een unieke middag worden vol met herinneringen

De entree is gratis.

Bent u ook nog in het bezit van oude films; dia's of foto’s van Winkel, die u op deze middag wil tonen aan het publiek, geef dit dan vandaag nog door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., daarna sluit de inzending.

Volg deze week het laatste nieuws over dit evenement via deze Nieuwspagina.

De organisatie van deze middag is in handen van PeWi's Nieuwspagina en Café Beentjes.

Foto: Archief P. de Graaf

nost