IMG 8734cc BorderMaker

Vandaag kwamen wij terecht bij Abraham Martin. Hij groeide op in Winkel en woont nu alweer jaren aan de rand van Barsingerhorn. Martin wil liever niet zo erg in de belangstelling staan, maar als je de 50-jarige leeftijd bereikt, kan je daar niet omheen. Omdat zijn vrouw en haar zuster erg creatief zijn, werd voor Martin een verrassingsfeest bedacht met flink wat versieringen.

Er kwam nogal wat denkwerk bij, om Martin naar de feestlocatie te lokken, maar het is gelukt. Het werd een gezellig feestje. Op zijn verjaardag zelf had hij een vrije dag, ook toen kwam er nog wel wat visite langs, want een verjaardag van 50 jaar is duidelijk anders.

Deze nieuwe vijftiger doet ook altijd mee aan een activiteit in Barsingerhorn die eind november op de kalender staat, daar kan ik in deze tijd van het jaar niet veel meer over vertellen, dan weet u waarschijnlijk wel genoeg.

Martin komt nog wel regelmatig in Winkel, maar zou er niet meer willen wonen, want dit unieke plekje waar hij nu zit, is in weinig andere plaatsen terug te vinden.

Martin van harte en nog vele jaren in goede gezondheid.