IMG 3591 640x480 BorderMaker

Op 23 september heeft de eerste bijeenkomst van het identiteitsonderzoek Kolhorn plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst heeft het onderzoeksbureau IMA de eerste stappen doorlopen voor het onderzoek naar het profiel van Kolhorn, die gebruikt gaat worden voor het aantrekken van toeristen en recreanten.

Op 14 oktober 2019 presenteren zij de resultaten in dorpshuis De Nieuwe Horn in de Laurenskerk, adres: Kerkepad 1-3, Kolhorn, u bent hiervoor van harte uitgenodigd. De presentatie duurt anderhalf uur, hierna is er een borrel om na te praten over de resultaten. Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje.

Programma:

18.30 uur: Inloop

19.00 uur: Presentatie

20.30 uur: Einde presentatie

20.30 tot 21.30 uur: Afsluitende borrel

Wie heeft er bijgedragen aan het identiteitsonderzoek?

Het onderzoeksbureau ‘Identity Matching Academy’ (ofwel IMA: https://ima.amsterdam) leidt het onderzoek en verzamelt de onderzoeksgegevens. Zij presenteren op 14 oktober de resultaten die in de eerste bijeenkomst (23 september) door hen zijn opgehaald bij betrokkenen. Verschillende personen en organisaties hebben hier een uitnodiging voor gekregen en hebben in een interactieve middag hier input voor gegeven.

Wat is een identiteitsonderzoek?

Met een identiteitsonderzoek krijgen we antwoord op de vragen: wie zijn we (Kolhorners)? Wat past specifiek bij ons? Voor wie is dat van toegevoegde waarde? De uitkomsten van dit traject zijn naar onze verwachting zeer waardevol voor het aantrekken van recreanten en toeristen. Op deze manier kunnen we de identiteit van Kolhorn kenbaar maken in campagnes voor winkels, horeca, recreatiebedrijven en evenementen, maar ook in de openbare ruimte.

Waarom Kolhorn?

Het prachtige dorp Kolhorn heeft de aandacht van Hollands Kroon. Met het investeringsproject ‘Vaarroutenetwerk Kolhorn’ van De Kop Werkt! is een start gemaakt met het aanhaken van de Noordkop bij het Sloepennetwerk. Hierdoor kan Kolhorn, ondersteund door Schagen en Middenmeer, verder uitgroeien als knooppunt en scharnierpunt tussen West-Friesland en de Kop van Noord-Holland op het gebied van waterrecreatie. Verder wordt Kolhorn door de gemeente gezien als dé watersportbestemming van Hollands Kroon en liggen er voor het dorp kansen op het gebied van recreatie en toerisme. Graag wil ik samen met u aan de slag om Kolhorn nog mooier te maken.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.