Maud en Rick BorderMaker

Een dol fijn bedrag voor Maud

Hij was er echt. Niemand minder dan Rick Brandsteder verzorgde afgelopen zondag 15 september het startschot op Sportcentrum VZV. Daar stonden de vele bolides en de 10-tallen deelnemers van To Ride A Dolphin te trappelen om een prachtige rit te maken over de mooie wegen die Noord Holland rijk is. Tezamen met de enige echte KITT(Knightrider) was dit een prachtig schouwspel om te zien.

Onderweg mochten de deelnemers opdrachten uitvoeren die ze in leuke en verrassende situaties bracht. Op de foto met je team in een leeg doel, wildvreemde garage of geopende brug waren maar een paar van de ludieke opdrachten die de organisatie van de Metakittrun hadden verzonnen.

Bij de finish plaats, rond de klok van 16:00 uur, konden de deelnemers verhalen uitwisselen en konden ze genieten van de overheerlijke BBQ. Aansluitend was daar een loterij met prijzen waar je u tegen zegt! De dag werd afgesloten met het bekend maken van de tussenstand tot nu toe. Voor Maud haar dolfijnen therapie is € 15.000,= benodigd. De tellerstand stand staat nu op € 3.892,=. Een heel mooie bedrag maar helaas (nog) niet genoeg.

Meer informatie en doneren is te vinden op de website

Foto: Ingezonden