IMG 6807 BorderMaker

Stichtingsbestuurders voor het binnenbad de Wirg gezocht.

Enkele jaren geleden wilde de gemeente Hollands Kroon meerdere zwembaden sluiten, waaronder de Wirg. Door inzet van de HOZE groep (HollandsKroon Overleg Zwembad Exploitatie) is dit van tafel.

De gemeente wil de vier overdekte zwembaden nu per 1 januari 2020 overdragen aan stichtingen. Deze stichtingen gaan de zwembaden beheren. Een definitief besluit zal in oktober door de gemeenteraad genomen worden.

Voor ons binnenbad de Wirg zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen denken en bestuurders die zitting willen nemen in de op te richten stichting. Mensen met bestuurlijke kwaliteiten of kennis en idee├źn op het gebied van organisatie, administratie, communicatie, sociale media, activiteiten, techniek enz.

Wij willen onze plannen toelichten op:

Woensdag 11 september a.s. om 20.00 uur in het binnenbad, Hartweg 33 Winkel

Voor informatie vooraf kunt u contact opnemen met de HOZE leden:

Arjan Koopman tel. 06-27592678 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JaapJan van Essen tel. 06-51781883 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.