Weg bord BorderMaker

Locatie: Restaurant van Woonzorgcentrum Samen, locatie Trambaan, Koperwiek 30 , Nieuwe Niedorp.

Datum en tijd: Woensdag 28 augustus 2019 aanvang 19.15 uur

Onderwerp: Een niet pluis gevoel

Met veel plezier kunnen we u uitnodigen voor het Reizend Alzheimer Café in de G emeente Hollands Kroon . Dit keer in het restaurant van De Trambaan , een locatie van Woonzorgcentrum Samen in Nieuwe Niedorp.

Een Alzheimer Café is een activiteit van Alzheimer Nederland waar mensen met dementie, mantelzorgers, professionals en andere belangstellenden bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen. Er wordt over van alles gepraat. De oorzaken en gevolgen van dementie; de verschillende vormen die er bestaan; de zorg voor - en het omgaan met mensen met dementie; de kleine en grote dilemma’s waar u tegenaan loopt, en de (over)belasting ten gevolge van dementie.

Deze eerste avond in Nieuwe Niedorp is onze gastspreker Marijke Verbeek. Zij vertelt uit eigen ervaring wat het betekent om een ‘niet pluis gevoel’ te hebben. Hoe zij ook lange tijd heeft gedacht: ”het zal toch niet waar zijn? ” Nog niet zolang geleden heeft haar partner de diagnose Alzheimer gekregen. Zij deelt met ons haar ervaring over wat er na de diagnose allemaal op je af komt.

Op woensdag 28 augustus 2019 bent u welkom vanaf 19.15 uur in het restaurant van Woonzorgcentrum Samen, locatie Trambaan, Koperwiek 30 in Nieuwe Niedorp.

U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis U wordt ontvangen door de vrijwilligers van Alzheimer Nederland met koffie en thee. In de pauze kunt u een drankje bestellen voor eigen rekening. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te komen. Op de foldertafel vindt u diverse informatiemateriaal.

Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.