IMG 9031aa BorderMaker

Vandaag viert Lex zijn 25e verjaardag. Niets bijzonders zou u zeggen, maar Lex maakt deel uit van de groep van "Bar Dancing "t Skuurtje" en dan is je 25e verjaardag niet normaal, want dan krijg je een groot spandoek in de tuin met leuke teksten.

Deze mannen kunnen namelijk niet wachten tot hun 50e verjaardag en pakken het daarom nu al even mee. Want er is voor de heren van "'t Skuurtje" altijd een reden voor een feestje en anders wordt er wel eentje bedacht.

Nu ze ouder worden en ze meer aan huisje, boompje en beestje gaan denken zijn de uitspattingen die ze doen wel minder, maar wel veel grootser.

IMG 9036aa BorderMaker

Lex is een fanatiek Stockcar-rijder en dat kwam dan ook nog even naar voren in de tekst op het spandoek. Omdat er toch al een nummer 25 op een onderdeel van de Stockcar staat, werd deze meteen even bij het spandoek geplaatst, om het verhaal compleet te maken.

In het afgelopen half jaar zijn er al een aantal "Skuurtje-bewoners" 25 jaar geworden, er volgen er nog een aantal, wat er op deze spandoeken komt te staan blijft nog even afwachten.