IMG 0401 640x480tekra278 BorderMaker

VOORJAARSVAKANTIE 2019

Voor degenen die de komende voorjaars vakantie niet op wintersport gaan, is er goed nieuws. Alle zwemlessen voor groot en klein gaan gewoon door. Daarnaast heeft het zwembad voor alle zwem liefhebbers weer een aantal leuke vrijzwem activiteiten op het program. Wat is er zoal te beleven in ons 30 graden warme bad ?

GEZINS-ZWEMMEN

Iedere zondag van 10.00 tot 12.00 uur is er het vertrouwde GEZINS ZWEMMEN. Vaders, moeders maar ook opa’s en oma’s kunnen heerlijk ‘poedelen’ en zwemmen met hun (klein) kinderen.

Voor alle ‘badmutsen’ : OP WOENSDAG MUTSJE OP – MUTSJE AF

SPELLETJESMIDDAG

Op woensdag 20 Februari is er de befaamde SPELLETJES MIDDAG van 14.00 tot 16.00 uur. Deze middag is specifiek bedoeld voor kinderen vanaf een jaar of 5. Neem deze middag allemaal een muts mee naar het zwembad, want we gaan in het water een aantal keren het spel Petje op – Petje af spelen. In ons geval dus mutsje op – mutsje af. Wie wint er een mutsje op – mutsje af zwembad prijs?

Er is deze middag natuurlijk extra speelmateriaal in en om het water aanwezig en we draaien een lekker muziekje. De entree voor deze middag bedraagt 4,= euro ( graag gepast betalen s.v.p. )

Dus neem woensdag niet alleen je zwembroek/bikini of badpak mee, maar ook je muts!

We wensen jullie veel zwem plezier !

Tot ziens of tot zwems !

Zwembad team de Wirg