IMG 5553aa BorderMaker

Brandweermannen van Hollands Kroon onderscheiden met een lintje

Op vrijdag 25 januari j.l. ontvingen een aantal brandweermannen van de brandweerpost Winkel een Koninklijke Onderscheiding.

Zij ontvingen hun Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester J.R.A. Nawijn. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarvergadering van het korps.

De volgende personen zijn onderscheiden:

De heer P. (Peter) van Baaren (geboortedatum: 19 maart 1967), Lid in de Orde van Oranje Nassau, woonplaats Winkel. De heer Van Baaren heeft zich meer dan 20 jaar ingezet als vrijwillig brandweerman bij de post Winkel.

De heer A.N. (Arnoldus) van Berkel (geboortedatum: 28 mei 1968), Lid in de Orde van Oranje Nassau, woonplaats Winkel. De heer Van Berkel heeft zich meer dan 20 jaar ingezet als vrijwillig brandweerman bij de post Winkel.

De heer P.R. (Pieter) Bregman (geboortedatum: 20 november 1959), Lid in de Orde van Oranje Nassau, woonplaats Haringhuizen. De heer Bregman heeft zich meer dan 20 jaar ingezet als vrijwillig brandweerman bij de post Winkel.

De heer M.L.J. (Michael) Kok (geboortedatum: 4 mei 1963), Lid in de Orde van Oranje Nassau, woonplaats  't Veld. De heer Kok heeft zich meer dan 20 jaar ingezet als vrijwillig brandweerman bij de post Winkel.

De heer A.D. (Andries) Ruiter (geboortedatum: 22 januari 1964), Lid in de Orde van Oranje Nassau, woonplaats Nieuwe Niedorp. De heer Ruiter heeft zich meer dan 20 jaar ingezet als vrijwillig brandweerman bij de post Winkel.