20190118 191638aa BorderMaker

De wekker lijkt wel steeds vroeger te gaan als de bezorgronde van het Nieuwsblad gaat plaatsvinden.

Op vrijdagmorgen werd ondergetekende gewekt door een dj op de radio om 4.00 uur. Snel even een douche genomen en iets gegeten en gedronken en toen in het donker op pad.

In totaal wordt er binnen de voormalige gemeentegrens op zo'n dag 110 kilometer gereden. Het aantal abonnees blijft per maand flink groeien en het blad is inmiddels net zo populair als de Website.

Toch is het blad zeker geen kopie van de website en staan er rubrieken in, die niet op Internet zijn te vinden en ook worden er elke maand leuke achtergrondverhalen geplaatst.

Vandaag heeft een groot deel van de abonnees het blad reeds ontvangen, de rest krijgt hem de komende dagen in de bus.

Wie niets wil missen, neemt vandaag nog een abonnement. Wil je ook het januarinummer van 2019 nog in de bus krijgen? Regel het dan voor 25 januari a.s. (Zolang de voorraad strekt).

Abonnement:

Wie een jaar lang elke maand PeWi’s Nieuwsblad in de bus wil ontvangen, moet er even wat voor doen. Maak € 10,= over op Bankrekeningnummer: NL82RABO0148795609 t.n.v. P.J. Wittekoek. Onder vermelding van naam en adres. Dan komt het eerstvolgende nummer automatisch in de bus. Voor het eerder genoemde bedrag geniet je een jaar lang van PeWi's nieuwsblad.