kiellutters0406 068 640x480-BorderMaker

Zaterdag 20 oktober is er weer kinderkien in De Luttershoek. We beginnen om 15:00 uur en zijn rond 16:30 uur klaar. Mocht uw kind nog niet helemaal de cijfers onder knie hebben, Dan is het fijn als u er zelf even bij blijft!! Neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee!!

Zaterdag 20 oktober is er weer Kienen in De Huyskamer om 20:00. We spelen 8 rondes en een kaartje kost 1 euro. Na het kienen natuurlijk de verloting van de vleesprijzen van Keurslagerij Broersen. Kom op tijd, want VOL=VOL

Voor vrijdag 26 oktober zoeken we nog vrijwilligers voor onze Halloween in Lutjewinkel. Vind U/je het leuk om te helpen met activiteiten in het dorp, dan horen we dat graag!!!! Het zou toch zonde zijn als we dit niet door kunnen laten gaan door te weinig animo!!!

We zoeken mensen die op plekken in het dorp willen staan, waar dan de jeugd langs komt lopen. Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Marian Sprangers op 06-18121234 of een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.