IMG 8742 640x480aaaa BorderMaker

Vanuit de voormalige Dorpsraden Winkel en Nieuwe Niedorp houden wij een onderzoek naar de woningbehoefte in onze directe omgeving.

Ons onderzoek strekt zich uit over het verspreidingsgebied van het Niedorper Weekblad in Barsingerhorn, Kolhorn, Lutjewinkel, Moerbeek, Winkel , Oude Niedorp, Nieuwe Niedorp en omgeving. Deze enquête wordt onder alle inwoners van 16 jaar en ouder gehouden. Doel is te kijken hoe het gesteld is met de belangstelling voor woningbouw in dit deel van de gemeente, op de korte en op de langere termijn. Dit doen wij omdat er op dit moment (bijna) geen mogelijkheden meer zijn om in de huidige kernen te kunnen bouwen en de gemeente voor de periode vanaf 2020 een nieuw woningbouwprogramma gaat vaststellen.

Volgend jaar maart zijn er weer verkiezingen voor de Provinciale Staten. De Provincie Noord Holland gaat met name over het aantal te bouwen huizen en juist ook de plaats waar gebouwd mag worden. Daarom is het van belang onze wensen vroegtijdig, ruim voor deze verkiezingen, duidelijk kenbaar te maken. Wij zullen de gegevens gebruiken in volgende gesprekken met het college en de raadsleden van Hollands Kroon. Wij vragen u om uw medewerking en zeggen u toe dat van de gegevens een vertrouwelijk gebruik wordt gemaakt en dat u zich nergens toe verplicht. Door middel van deze enquête willen wij de behoefte aan woningbouw in onze directe omgeving in kaart brengen en daarmee inzetten op blijvende levensvatbare gemeenschappen voor onze toekomst!

Wij rekenen op uw medewerking.

Ga hier naar de enquête

De gegevens worden anoniem verwerkt. Graag invullen vanaf 16 jaar. Indien van toepassing graag door zowel ouder(s) als thuiswonende kinderen. Voor ieder een apart formulier invullen. De uiterste inlevertermijn is 30 november 2018.

Namens de voormalige Dorpsraden van Winkel en Nieuwe Niedorp: Jan Barten, Henk Groenewoud, Nico Schilder, Hans Stammes en Ruud Wiedijk.

Heeft u vragen? Mail ons op één van deze e-mailadressen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..