051 Rechts de kruidenierswinkel van Joh. Bijwaard. 1925 640x480

Goed nieuws: de boeken zijn gearriveerd deze week.

Niets staat ons meer in de weg om het nu ook aan alle dorpelingen van ’t Veld, Zijdewind en de Moerbeek te presenteren en aan ieder die daar belangstelling voor heeft. We beginnen vrijdag 10 november om 20.30 uur in De Vriendschap. Ik mag u daar welkom heten en vertellen over het ontstaan van dit nieuwe fotoboek met de mooie titel: ‘Dorpsgezichten van ’t Veld, Zijdewind en de Moerbeek’. Ik zal u vertellen over de mooie luchtfoto’s die met een drone van alle straten gemaakt zijn. Ook zullen we u een powerpoint-presentatie laten zien, waarin we de verschillen zullen zien tussen het boek ‘Wonen rond de Martinus’ uit 2003 en het nieuwe fotoboek.

Na misschien wat andere punten komt natuurlijk het moment waar iedereen voor zal komen: de verkoop van het boek voor slechts 15,-- euro. Heeft u een volle stempelkaart via de Superrr? Dan kunt u die die avond ook inleveren en dan kost het boek slechts 5 euro. Een kooppie! Voor iedere volle stempelkaart één boek met de korting van 10 euro. Een vriendelijk verzoek aan u: kunt u deze avond met contant geld betalen?

Als u via de wijkcontactpersonen bij het maken van de foto opgegeven heeft of u een of meerdere boeken wilde kopen dat kunt u ze gewoon die avond kopen en hoeft u niet te wachten op de wijkcontactpersonen in de dagen erna.

Vanaf zaterdag zijn de boeken te koop in de Superrr. We zijn nog bezig om te kijken of we misschien ook nog een rondje door de dorpen maken om ze huis aan huis te verkopen, maar dat hoop ik u volgende week nog te kunnen vertellen.

Voor nu: welkom op de presentatieavond van vrijdag 10 november.

Namens Comité Fotoboek 2017

Theo Vertelman,voorzitter.

Foto: Archief: P. de Graaf