Boekhandel Plukker E2aa 640x480

Zaterdagmiddag 30 april, 15.00 uur komt bestseller auteur Loes den Hollander uit Wieringerwaard, naar het CultuurCafe van Plukker in Schagen om haar 20e boek “Droombeeld” aan haar lezers te presenteren.

Voor de bezoekers is dit een uitgelezen kans om een persoonlijke boodschap van Loes den Hollander in hun boek te laten zetten en het is een mooi cadeau voor Moederdag. Tijdens de signeersessie kunnen haar lezers genieten van een drankje en heerlijke tapas van het West-Fries kaashuis. De bedoeling is er een ongedwongen middag van te maken. U kunt gezellig borrelen en tapas eten met Loes en haar allerlei vragen stellen.

De nieuwe ijzingwekkende thriller van Loes den Hollander is “Droombeeld”.20e thriller van de ongekroonde koningin van het genre. Nadat ze op klaarlichte dag in haar huis wordt overvallen, verandert het leven van Maartje van Duiven. Ze komt terecht in een achtbaan van ongeloof, verbijstering en angst. Ze durft nog maar weinig mensen te vertrouwen en zoekt naarstig naar antwoorden op vragen die ze zichzelf moet stellen. Maar daarbij ziet ze een belangrijk detail over het hoofd.

Loes den Hollander Gaf in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling op om zich helemaal te richten op het schrijven. Vrijwel meteen vond ze een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid, en heeft ze zich ontwikkeld tot een van de meest gelezen auteurs van Nederland. Loes den Hollander woont in Wieringerwaard en is altijd trouw gebleven haar de lezers uit haar eigen omgeving.

Voor verder info zie www.boekhandelplukker.nl. Zaterdag 30 april, 15.00 uur. Tapas met Loes. Toegang gratis, u kunt gewoon binnenlopen, maar als u verzekerd wilt zijn van een plek dan graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..