Boekhandel Plukker E2aa 640x480

Avond voor Young Adults bij boekhandel Plukker.

Op donderdagavond 21 april vanaf 19.30 uur organiseert boekhandel Plukker een speciale avond in de boekhandel voor jongeren. Verschillende uitgeverijen zijn aanwezig en vertellen over hun titels die speciaal voor jongeren worden uitgegeven. Een schrijfster vertelt over haar schrijfproces, singer-songwriter Anne Groen treedt op, er is een stand met vintage kleding, nailart, de mogelijkheid om een linnen totebag te versieren, high tea, en na afloop een goodiebag. Deelname aan deze YA-avond is gratis, wel graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitgeverijen als Unieboek Spectrum, Lemniscaat, en Luitingh Sijthoff spelen in op de groeiende vraag van jongeren naar boeiende boeken. Zij presenteren op deze YA avond hun titels. Auteur Lois Blommestein die al verschillende thrillers, zoals Traffic, op haar naam heeft staan vertelt over het schrijven van een boek. Anne Groen treedt op, singer-songwriter uit Zuid-Scharwoude. Anne Groen heeft inmiddels een plaat gemaakt. Anne is een geboren performer van kleurrijke pop met alternatieve, psychedelische twists, een tintje rock, maar altijd met een eigen, teasing sound. Haar teksten zijn poëtisch en meeslepend.. Isa’s Vintage Store laat zien hoe je een kledingstuk weer nieuw leven in kunt blazen en helpt bij het kiezen van een favoriete vintage outfit.

Cinemagnus heeft 10 boeken van Divergent verloot. De winnaars kunnen deze tijdens de YA avond 21 april bij Plukker komen ophalen. Voor de High Tea met lekkernijen kunnen ook eigen baksels worden meegenomen, iedereen die iets lekkers meeneemt krijgt een Plukkerbon cadeau.

Kortom de YA avond wordt een echt jongeren feest! De jeugd is welkom, toegang gratis, maar wel graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met deze YA avond wil boekhandel Plukker nu eens de aandacht vestigen op al die jongeren die plezier in lezen hebben. In tegenstelling tot wat soms in de media wordt beweerd bestaat er wel degelijk een grote groep jongeren die veel plezier aan lezen en aan boeken beleven. Het aanbod van uitgeverijen voor deze groep jeugdige lezers wordt steeds interessanter. Boeken als de Hongerspelen Trilogie, Een Weeffout in Onze Sterren, of Liefdesbrieven aan de Sterren zijn inmiddels een doorslaand succes.

Donderdag 21 april, Young Adult avond. CultuurCafe Plukker. Toegang gratis. Opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor nadere info en zie: www.boekhandelplukker.nl