Boekhandel Plukker E2aa 640x480

Zaterdag 31 oktober organiseert boekhandel Plukker van 15:00 tot 16:00 uur een heerlijke Young Adult High Tea in het CultuurCafé bedoelt voor alle jong volwassenen die van lezen houden.

De toegang is €2,50, en aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De bedoeling is dat je je favoriete boek meeneemt en zo andere fervente lezers een tip kunt geven.

Met deze High Tea wil boekhandel Plukker eens de aandacht vestigen op al die jongeren die ook zo’n plezier in lezen hebben. Het aanbod voor deze jeugdige lezers wordt steeds interessanter. Boeken als de Hongerspelen, Een weeffout in onze sterren of Divergent zijn inmiddels een doorslaand succes. En het aanbod voor dit soort YA -boeken wordt steeds beter.

Boekhandel Plukker wil de jeugdige lezers de gelegenheid geven om eens met elkaar in gesprek te gaan. Ook heeft boekhandel Plukker een Facebook groep in het leven geroepen waarop Young Adults elkaars tips kunnen geven over goede boeken en waar boekhandel Plukker het nieuwste aanbod plaatst. De groep heet:Plukkertips voor Young Adults. Young Adults kunnen zich hiervoor aanmelden.

Onder de aanwezigen van de High Tea op 31 oktober wordt een boek verloot en voor alle aanwezigen is er een leuke verrassing.

Opgeven voor de High Tea op zaterdag 31 oktober van 15.00-16.00 uur via, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Kosten 2,50.Neem a.u.b. je favoriete boek mee zodat je anderen een tip kunt geven.