boek002

Zaterdagmiddag 7 februari 14.00 uur komt coach Radmilo Soda, bekend van het RTL programma ‘Obese’ naar Schagen.

Bij Pagina Plukker in het Makadocentrum zal hij een lezing geven over zijn visie op voeding en lifestyle n.a.v. zijn boek 'Echt Radmilo' . Die dag wordt het plein bij Pagina Plukker omgetoverd tot gezondheidsplein met gezonde drankjes, sportkleren, speltbrood, dieetadvies etc.

Zoals Radmilo Soda zo vaak zegt: 'Je gezond en goed voelen op emotioneel en fysiek niveau is geen rocketscience!' Jij hebt daarvoor zelf alle ingrediënten in handen en hoeft alleen nog maar te begrijpen hoe je ze moet gebruiken om alles uit jezelf te halen. ‘Echt Radmilo’ legt op een heldere manier uit hoe jij je lifestyle kunt veranderen. Door bewuster te gaan eten en gericht te sporten zul jij je gelukkiger voelen en last but not least: ook de mensen om je heen die om je geven. De boodschap van dit boek is: Geniet van het leven!

Radmilo Soda (1972) kwam op zijn zestiende naar Nederland. De oud vicewereldkampioen profboksen gebruikt zijn passie, kennis en ervaring om mensen individueel te begeleiden in het veranderen van hun lifestyle.

Het plein bij Pagina Plukker in het Makado zal 7 februari worden omgetoverd tot een “gezondheidsplein” . Radmilo geeft een lezing met gezondheidstips, er zijn gezonde drankjes, sportkleren, gezond brood etc.

Zaterdag 7 februari- 14:00 uur - Pagina Plukker ( Makadocentrum) - toegang  vrij

Voor info: www.boekhandelplukker.nl