Spanjer-gisteren 2Daa 640x480

Zaterdag 24 januari bezoekt niemand minder dan acteur/schrijver Maarten Spanjer Boekhandel Plukker.

Vanaf 14.00 vertelt hij in het CultuurCafé over zijn verhalenbundel "Gisteren liep ze nog". Zoals we van hem gewend zijn, put de Amsterdammer uit zijn ervaringen in acteurs- en schrijverskringen, de voetballerij en zijn dagelijks leven. Na afloop is er mogelijkheid tot vragen stellen en signeren. Reserveren gewenst.

Maarten Spanjer is niet alleen acteur en meester in het neerzetten van typetjes, maar ook een begenadigd schrijver en verhalenverteller. Hij schrijft meestal humoristische, soms ontluisterende, maar altijd boeiende verhalen. Spanjer is niet zozeer de man met een boodschap, maar zijn kennis is zonder meer van toepassing op overheid en bedrijfsleven. Wie naar hem luistert steekt er in elk geval wat van op, al is het maar dat humor altijd met zelfspot begint.

Hij schreef een boek met verhalen om te lachen “Gisteren liep ze nog”. Met een nuchtere en satirische blik schrijft Maarten Spanjer in deze aanstekelijke verhalenbundel over zijn dagelijks leven, over de acteurs- en schrijverskringen en over de voetballerij, werelden die hij van binnenuit kent. Zijn oog voor detail en zijn aandacht voor het menselijk tekort zorgen voor hilarische, soms ontroerende, maar altijd markante verhalen. Gisteren liep ze nog is een gevatte, maar tegelijk intieme bundel, die het alledaagse bijzonder weet te maken.

Maarten Spanjer zaterdag 24 januari, 14.00 uur CultuurCafe Plukker. Kaartjes 2,50, reserveren gewenst. Info en bestellen via www.boekhandelplukker.nl