Monique

BOEKVERKOPER Monique UIT SCHAGEN OP LONGLIST “BOEKVERKOPER VAN HET JAAR”

Monique Manshanden van boekhandel Plukker is genomineerd voor “Boekverkoper van het jaar” er kan op haar gestemd worden tm 30 augustus. Door het hele land is er aandacht voor de verkiezing van “De boekverkoper van het jaar”. De boekverkopers met de meeste stemmen komen op de shortlist waarna een jury de beste boekverkoper van het jaar selecteert.

Monique Manshanden van boekhandel Plukker is uitverkozen om haar enthousiasme voor mooie boeken en het persoonlijk advies aan haar klanten. Klanten vertrouwen op de keuzes van Monique, komen speciaal voor haar naar de boekhandel in Schagen. Monique houdt van haar klanten en is niet te beroerd om door weer en wind op haar fiets boeken te bezorgen, iets dat ze veelvuldig in Corona tijd heeft gedaan. Ze zorgde er persoonlijk voor dat iedereen die dat wenste voldoende leesvoer had in quarantaine. Monique heeft een enorme boekenkennis en kent daarnaast de wensen van haar klanten. Iedereen die Monique als boekverkoper waardeert wordt opgeroepen om te stemmen.

Tot en met 30 augustus kan er via een link gestemd worden op de nominatie van Monique. Zie hiervoor www.boekhandelplukker.nl

Op 1 september wordt de shortlist , met de vijf boekhandelaren die de meeste stemmen ontvingen bekend gemaakt. Een zeskoppige jury kiest vervolgens de Boekhandelaar van het Jaar, die de Albert Hogeveen-bokaal in ontvangst neemt. De uitreiking vindt eind september plaats.