DSC02324 edited 002 BorderMaker

In deze tijd zonder aanraking hebben mensen meer dan ooit behoefte geraakt te worden. Woorden zijn daartoe in staat. En ze zijn veilig, zeker als ze via een telefoonlijn zachtjes landen in het oor.

Lokale schrijvers en dichters hebben zich verenigd en zitten klaar om jou te bellen. Ze gaan je een kort verhaal en/of gedicht voorlezen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Je kunt er de dag mee beginnen. Of er de nacht mee ingaan.

Je kunt kiezen of je iets vrolijks/luchtigs wil horen of liever toch wat serieuzer en filosofischer. Lijkt het je hartstikke leuk en wil je liever meerdere keren gebeld worden? Dat kan! Neem een (kosteloos) abonnement en je wordt maar liefst 3 keer gebeld!

Aarzel niet langer en geef je op.

Gun jezelf een mooi gedicht of verhaal.

Gun jezelf ..........een opsteker !

Opstekers: woorden die (aan)raken kunnen aangevraagd worden via Wonen Plus Welzijn, 0224-273140 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (met vermelding van naam, woonplaats en telefoonnummer, wanneer: voorkeur voor dag, tijdstip en wat voor genre: luchtig of juist filosofisch)