IMG 4789aa BorderMaker

Voorlopige titel: Bijzondere verhalen uit de Noordkop

Op verzoek van vele lezers van mijn voorgaande boeken heb ik besloten om een prachtige verhalenbundel samen te stellen. Ik werkte al enige tijd aan dit boek maar door het corona virus is het in een versnelling gekomen en bijna klaar.

De verhalen spelen zich zowel in de voormalige gemeente Niedorp af als in (de rest van) de Kop van Noord-Holland. Dit omdat ik op meerdere plaatsen heb gewoond. De nieuwe bundel bevat reeds bestaande vertellingen, aangevuld met nieuwe informatie, en veel nieuwe verhalen. Amusante geschiedenissen over bijzondere en markante personen die daarbij ook bijzondere dingen deden, meemaakten of hoe dan ook een hoofdstuk waard zijn. Kriskras door het boek komen de verhalen niet alleen uit onze voormalige gemeente Niedorp maar ook uit de gehele Noordkop.

Ook wetenswaardige belevenissen in de Noord-Hollandse horecagelegenheden krijgen een plaatsje in deze uitgave. En niet te vergeten wat je zoal hier en daar in winkels, op straat of waar dan ook mee kan maken. Zeg maar een flinke dosis humor waarvan dit boek ruimschoots is voorzien.

Hoe te bestellen en levering

Het boek verschijnt eind augustus/begin september, ervan uitgaande dat het coronavirus dan inmiddels is uitgewoed.

Het boek gaat € 12,50 kosten en is vanaf nu te bestellen, dit kan zowel telefonisch (0224-542390) als per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij voldoende belangstelling komt er weer een gezellige presentatie-avond of – middag.

Jan Oostindie