IMG 8959aa BorderMaker

Het is dit jaar precies twintig jaar geleden dat Yvonne Bosman haar eigen bedrijf is gestart onder de naam Bosman PRoMOTOR.

Yvonne heeft zch ontwikkeld tot een goede tekstschrijfster. Wellicht heeft u wel eens teksten van haar hand gehoord of gelezen. Want Yvonne werkt veel op de achtergrond en zorgt dat bijvoorbeeld speeches precies op maat worden gemaakt voor de personen die ze gaan uitspreken op een receptie of een opening. In de loop der jaren heeft Yvonne een vaste tevreden klantenkring weten op te bouwen. Ze komt op locatie, maar ook in haar prachtige ruime kantoor aan de Dorpsstraat in Winkel zijn de klanten welkom, om de zaken door te spreken.

Jubileumfeest 15 juli Henk 1 Custom

In het verleden waren er o.a. artikelen te lezen van Yvonne in het blad "Dichterbij" van de Rabobank. Om het twintig jarig bestaan van het bedrijf op een speciale manier te vieren, werd er contact gezocht met Klaas Bart Hoveniers, want beide ondernemers hebben veel samengewerkt op weg naar de verkiezing van Ondernemer van het Jaar in Niedorp en Noord-Holland. Het Hoveniersbedrijf won tijdens beide verkiezingen de hoofdprijs en vierde daarom een feestje met een grote groep genodigden in de sfeervol aangelegde tuin. Omdat de tuin toch al in feestsfeer werd gebracht hebben Bosman PRoMOTOR en Klaas Bart Hoveniers de handen ineen geslagen en zo was het mogelijk om de dag voor het feest van de hovenier, de tuin te gebruiken voor een receptie ter ere van het twintigjarig bestaan van Bosman PRoMOTOR.

Jubileumfeest boeket 3

Het werd een onvergetelijke middag, waarbij de cadeaus en complimenten bijna niet te tellen waren. Binnenkort is er artikel van de hand van Yvonne te lezen over Klaas Bart Hoveniers in de Nieuwsbrief van ROWA Media en Druk. Heeft u iemand nodig om een goed stuk tekst te schrijven voor bijvoorbeeld een website of een brochure? Neem dan contact op met Yvonne Bosman, want ze weet met een paar woorden hele leuke pakkende teksten te maken.

Meer informatie is te vinden op de website.