IMG 1490 BorderMaker

Tessa de Vries is jaren geleden haar eigen salon gestart onder de naam "Tessa's Studio".

Na verloop van tijd groeide ze een beetje uit haar jasje en ging ze op zoek naar een locatie die los stond van haar woning. Vorig jaar bleek het pand Dorpsstraat 62a te Winkel vrij te komen. Omdat haar partner Bas Wijnker van het bekende klusbedrijf, zijn handen vol had op dat moment aan een groot aantal klussen, werd de verbouwing nog even in de ijskast gezet.

IMG 1494 BorderMaker

Tessa had echter wel al de sleutel en het begon natuurlijk al enorm te kriebelen om in de nieuwe locatie aan de slag te gaan. Voorbijgangers vroegen zich de afgelopen maanden af, of de zaak er uiteindelijk wel zou vestigen. Maar alles komt goed, want vanaf 3 mei a.s. is Tessa op haar nieuwe locatie te vinden. Tessa en Bas hebben de afgelopen weken enorm hard gewerkt om alles klaar te krijgen. De komende dagen worden de puntjes op de i gezet en dan kan de deur open voor het publiek.

Samen met Susan en Esther gaat Tessa er daar een succes van maken. Van 7 juni t/m 10 juni zal er een speciale feestweek worden gehouden, daar zullen wij u binnenkort via deze Nieuwspagina over informeren.

Hierbij alvast de nieuwe adresgegevens:

Tessa's studio 

Dorpsstraat 62a 

Tel: 0224 751208 

www.tessasstudio.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.