P1140615 Custom

Het is niet zomaar wat, als je bedrijf in de race is voor de beste onderneming van Noord Holland in de categorie "MKB Klein".

Sinds het bekend worden van zijn nominatie voor deze titel, komen er voor eigenaar Klaas Bart van het gelijknamige Hoveniersbedrijf uit Winkel heel veel nieuwe en leuke dingen op zijn pad. Net bekomen van het winnen van de titel Ondernemer van het jaar 2015 in Niedorp, is hij nu weer in een nieuwe trein gestapt, die sinds kort vol op snelheid is.

fotograaf rinske rtvnh overzicht kopie Custom

Het bedrijf kan niet alleen de titel in de eerder genoemde categorie winnen, ook is er de publieksprijs, waar nu al massaal de stemmen voor binnenkomen. Afgelopen week kwam er een filmploeg, om een korte film-impressie te maken van het werk van het Hoveniersbedrijf. Er werd flink werk van gemaakt, want er werden zelfs vanuit een bak aan een heftruck leuke beelden gemaakt.

fotograaf 060416 Custom

Dit item zal te zien zijn op de avond van de uitreiking op woensdag 25 mei a.s.. Daar zal van alle genomineerde bedrijven in de verschillende categorieën een kort stukje film te zien zijn. Het beloofd een spannende avond te worden. Ondernemers uit onze regio hebben ook de kans, om op deze avond aanwezig te zijn, bekijk daarvoor de speciale website.

Wie nog geen publieksstem heeft uitgebracht op Klaas Bart Hoveniers, kan dat hier doen.