IMG 9113 BorderMaker

Jarenlang waren ze het gezicht van de zaak in café en cafetaria "De Boerderij" in Winkel.

Van oorsprong komen Marcel en Jerney Smit uit 't Zand, maar zijn sinds halverwege de jaren negentig niet meer weg te denken uit het "Spreeuwendorp". Deze week zocht het echtpaar contact met deze Nieuwspagina, want ze hadden nieuws te melden.

Na een groot aantal jaren te hebben gewerkt op een camping elders in de omgeving, was het tijd geworden voor een nieuwe stap en deze is gevonden in het exploiteren van de kantine van Camping '73 in Nieuwe Niedorp.

Jerney en Marcel hebben er zin in en willen van de kantine een leuke zaak maken, die zowel voor de campingbewoners als de inwoners van de omliggende dorpen een vaste plek gaat worden. Naast Marcel en Jerney, zal ook de rest van het gezin ondersteuning verlenen, indien nodig. Zoon Beau zal een vast gezicht worden in de zaak en ook zoon Nick en schoondochter Imke zijn vaak van de partij tijdens de drukke periodes. Dochter Lynn doet op haar manier aan klantenbinding, want ze zal wel de nodige nieuwe vriendinnen maken op de camping.

Het plan is om in het weekend van 18 maart van start te gaan, iedereen is dan welkom, om een kijkje te komen nemen, de koffie en thee zal dan worden aangeboden door Marcel en Jerney.

De zaak gaat de eerste tijd van vrijdag tot en met zondag open, later in het seizoen zullen er meer dagen bijkomen.

Het is mogelijk om naast snacks en patat ook een andere maaltijd te nuttigen of mee te nemen. Er is elke weekend een weekend aanbieding. Het eerste weekend zal dit zijn; een spies met varkenshaaspuntjes, pepersaus of champignonsaus, gebakken aardappels of patat, sla en mayonaise voor € 9.95.

Wij zullen binnenkort even een kijkje gaan nemen in de verbouwde kantine en aan de hand van een leuke fotoserie u een sfeermpressie geven van deze vernieuwde zaak.

O, ja de Camping is ook op Facebook te vinden, Like de pagina en blijf meteen op de hoogte van de activiteiten van Marcel en Jerney.