Kerst ontbijt Jumbo 2015 004 Custom

Het is inmiddels door de jaren heen een bekend gezicht geworden in de Jumbo supermarkt van Nieuwe Niedorp, de vier ‘’wijze’’ mannen iedere ochtend al vele jaren het hele jaar door om acht uur aan de Jumbo koffietafel te zien zitten.

Waar het wereldgebeuren het dorpsnieuws de politiek en wat er verder zo te gebeuren staat besproken wordt. Maar dat niet alleen Klaas en Nico helpen iedere dag in weer en wind de winkel karren buiten te zetten en wat er verder zoal naar buiten moet. Het geen door het winkel personeel en de directie op prijs gesteld wordt. Als Klaas afwezig is neemt ondergetekende deze werkzaamheden van hem over. Na deze werkzaamheden is het tijd voor de koffietafel waar Nico of Frans de koffie verzorgen en uitserveren. Dan is het tijdstip aangebroken voor de gesprekken die gevoerd moeten worden. Vorig jaar heeft bedrijfsleider Jan Wagenaar besloten ons als dank hiervoor een kerstontbijt aan te bieden wat dit jaar zijn vervolg heeft gekregen op donderdag ochtend 24 december.

Ook deze tweede editie van het door Jan Wagenaar aangeboden Jumbo kerstontbijt was ook deze keer weer een succes en een gezellig samen zijn zo vlak voor de Kerst. Wij lieten ons de door het Jumbo personeel klaargezette ontbijt heerlijk smaken. Maar ook de vier wijze mannen lieten zich niet onbetuigd. Iedere ochtend voorziet het Jumbo personeel ons van heerlijke versnaperingen bij de koffie. Wat door ons zeer op prijs gesteld wordt en daarom hadden wij besloten om ook Jan en Astrid als dank hiervoor een presentje aan te bieden. Wij hadden aan de koffietafel unaniem besloten hier voor een staatslot te kiezen, met voor Jan en Astrid de hoop dat er een dikke prijs op hun loten mag vallen. Ondergetekende viel de eer te beurt om na een dankwoordje deze aan hun te overhandigen. Om tien uur keerden we voldaan weer huiswaarts nadat bedrijfsleider Jan Wagenaar ons liet weten dit ook het komende jaar weer graag voor ons te willen organiseren. En ons allen dan weer in een goede gezondheid te mogen ontvangen.

Jan Oostindie

Foto: Ingezonden