keet15 Custom

Nieuw leven in de Brede School in 't Veld.

Vanaf de voorjaarsvakantie zal de ruimte in de brede school waar voorheen basisschool de Boet was gevestigd weer gebruikt worden. Na een half jaar leegstand zullen daar weer kinderen te vinden zijn!

Buitenschoolse opvang

De Keet Kinderopvang De Keet haalt al vele jaren de kinderen in ‘t Veld op voor de buitenschoolse opvang (BSO). Vanaf 7 maart gaat De Keet er voor zorgen dat de ruimte van de voormalige Boet weer tot leven komt. Vanaf dan hoeven de kinderen voor de BSO niet meer naar Waarland, maar worden de kinderen van de BSO opgevangen in een gezellige ruimte in de brede school. In eerste instantie op maandag, dinsdag en donderdag. De Keet biedt de kinderen de ruimte om lekker te spelen, knutselen en de pedagogisch medewerkers organiseren een paar keer per jaar workshops (koken, dans en muziek). De BSO van De Keet is 52 weken per jaar open van 7.00 uur tot 19.00 uur. De kosten voor de BSO bedragen € 6,25 per uur. De minimale afname is twee uur per dag. De Keet biedt de mogelijkheid om alleen vakantie opvang af te nemen, 10 weken, of alleen schoolweken, 50 weken of de combinatie hiervan. Bij De Keet betaalt u alleen voor de afgenomen uren die we op contractbasis afspreken.

Peutereducatie

Op dit moment werkt De Marinx samen met twee aanbieders van peutereducatie: Kappio en De Keet. Met beide aan- bieders heeft de school goede afspraken over de warme overdracht van leerlingen. De Marinx, De Keet en Kappio hebben de intentie om bijvoorbeeld thema`s en evenementen op elkaar af te stemmen. Het belangrijkste voor de kinderen is dat er een nog betere doorgaande lijn komt, en er een (nog) betere band ontstaat tussen de teams van De Ma- rinx, De Keet en Kappio.

Peutereducatie De keet

De peuteropvang / - school van De Keet wordt per 7 maart aangeboden op maandag, dins- dag en donderdag van 8.30 uur tot 12.00 uur. Zij bieden 3,5 uur peutereducatie aan, omdat zij een gecertificeerde aanbieder zijn van het VVE - programma Uk&Puk. Kinderen die in aanmerking komen voor VVE hebben het meeste baat bij een VVE aanbod van minimaal 10 uur. Alle medewerksters zijn Uk&Puk gecertificeerd, of wor- den bijgeschoold. Meer informatie De Keet: www.kdvdekeet.nl Tel. 0226 720207