PeWis Nieuwspagina 8 Custom

Elk jaar gaan wij langs bij de winnaar van de Rabo-Startersprijs.

Maar dit keer is het even anders, omdat ondergetekende de prijs in ontvangst mocht nemen tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op 7 januari j.l.

Dit jaar werd er voor de derde keer een startersprijs uitgereikt door de Rabobank aan een startende ondernemer. Na Nico Dekker ontwerp & bouwkunde en OLY Advies beiden uit Nieuwe Niedorp, mocht PeWi's Nieuwspagina de prijs dit jaar in ontvangst nemen. Het was een enorme eer om deze prijs te winnen, maar vooral een grote verrassing. Het hele jaar komen er nog felicitaties binnen van personen, die nog niet op de hoogte zijn van het feit, dat de prijs is gewonnen.

Het afgelopen jaar heeft de Nieuwspagina mede door het winnen van deze prijs een enorme groei doorgemaakt. Ook de naamsbekendheid blijft groeien en op die manier gaan er ook steeds meer en makkelijker deuren open en dat maakt het voor de bezoekers van de website steeds leuker, omdat er soms ook primeurs te lezen zijn, die pas later in de andere media zijn te vinden. In het afgelopen jaar zijn er ook een aantal ontwikkelingen geweest, vanaf juni worden er wekelijks Nieuwsbrieven verzonden naar personen, die net even iets eerder het laatste nieuws willen lezen. In oktober van dit jaar is PeWi's Nieuwspagina officieel Mediapartner geworden van RTVNH, waarbij op verschillende manieren zal worden samengewerkt. Deze week is het eerste exemplaar van PeWi's Nieuwsblad gereed en is op heel veel plaatsen in onze oude gemeente Niedorp te vinden. Voor 2016 zijn er ook al weer leuke plannen, maar daarover volgt later veel meer nieuws.

Wie tijdens de Nieuwjaarsreceptie in 2016 de Rabo-Startersprijs in ontvangst mag nemen blijft nog even een verrassing.

Foto: Jolanda Jacobs