20151024 101336 resized Custom

De Koning wil dat iedereen rustig kan kijken wat Kaatje (de vrouw die zorgt dat hij niets te kort komt) te bieden heeft, speciaal met het oog op de decembermaand.

Want Kaatje is altijd op zoek naar bijzondere producten waar iedereen iets lekkers mee op tafel kan zetten. Daarom zijn de paleispoorten open op zondag 29 november ( 13.00 - 17.00 uur) en woensdagavond 16 december ( 19.00 - 22.00 uur) op De Stek 1 in Nieuwe Niedorp.

20151024 101610 resized Custom

Je kunt vragen stellen over de producten, het één en ander proeven en natuurlijk kopen. Er zijn speciale kerstproducten verkrijgbaar zoals chocolade (in Kerstmanvorm) en kerstbonbons, gekleurde pasta in kerstfiguurtjes ( leuk als voorgerechtje of voor kinderen) of kerstkleuren rood- wit- groen, gedroogde worst met wild zwijn en hazelnoten , paté met wilde gans, whisky en pruimen en originele Panetonne. Niet alleen voor de feestdagen maar wel heel bijzonder en lekker; 4 soorten ambachtelijke mosterd met Cognac!

Kaatje heeft daarnaast diverse cadeaupakketten gemaakt. Deze kunnen ook naar je eigen wensen worden samengesteld zodat je een heel persoonlijk cadeau kunt geven. Een voorbeeld van pakketjes: paellapan met paellarijst en kruiden, worstenplankje van gevonden hout (Brandt&Levie) met gedroogde worst, Italiaans bord met pastaproducten, plankje met een mooie fles drank, theebloemen en nog veel meer.

Tot zondag!

Kaatje

Konings Kaatje- www.koningskaatje.nl - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - De Stek 1 - 1733 KA  Nieuwe Niedorp