IMG 1546-BorderMaker

Het is bijna vijf jaar geleden dat Paula Smit uit Lutjewinkel de stoute schoenen heeft aangetrokken en een eigen zaak is opgestart.

Mede door het faillissement van haar vorige werkgever heeft Paula de stap gezet, om haar hobby om te zetten naar een eigen onderneming. Na het inschrijven bij de Kamer van Koophandel werd er al snel een prachtige locatie gevonden in Nieuwe Niedorp. Maar wat heeft Paula dan voor een bedrijfje? Amazing Cakes is de naam van de onderneming, waar workshops zijn te volgen en er kinderfeestjes worden gehouden. Ook is er ruimte voor dames van een vrijgezellenfeest die gezellig aanschuiven voor een workshop of cursus. Hier blijft het echter niet bij, want achter de ruime workshop-ruimte is er ook nog een winkel te vinden, waar je enorm veel artikelen kunt vinden op het gebied van bakken en taarten maken. Van papier voor een muffin tot aan een bakblik in een bijzondere vorm, je kunt het zo gek niet bedenken of het staat in de winkel, of is te bestellen via de webwinkel.

IMG 1527-BorderMaker

Veel mensen weten nu nog steeds niet waar deze uitgebreide zaak is te vinden. Vanaf de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp is het pand makkelijk te bereiken via het pad naar de ALDI-Supermarkt. Amazing Cakes is te vinden aan de linkerzijde van het parkeerterrein. Op de website zijn veel voorbeelden te vinden van het grote assortiment zelfgemaakte taarten en ook via Facebook wordt iedereen op de hoogte gehouden over de nieuwste trends op het gebied van bakken en taarten maken. Nog nooit binnen geweest bij Amazing Cakes? Ga er eens kijken, u bent van harte welkom.

IMG 1534aa-BorderMaker