mkb

Bedrijf in Beeld; Het leukste en grootste gratis netwerkevent in de kop van Noord-Holland

Op maandagavond 1 juni organiseert Jong MKB Noordwest-Holland voor de 5e keer het gratis event ‘Bedrijf in Beeld’. Er worden deze avond vier interessante workshops gegeven. Ondernemers kunnen zich inschrijven voor twee workshops naar keuze. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken met collega-ondernemers.

Inschrijven:

Op de website van Jong MKB Noordwest-Holland, www.jongmkbnwh.nl, kunnen ondernemers zich aanmelden voor het event ‘Bedrijf in Beeld’. De avond vindt plaats in het kantoorpand van Rabobank Kop van Noord-Holland aan de Verkeerstorenweg 3 in Den Helder. Ook dit jaar stellen zij de locatie ter beschikking voor dit bijzondere evenement.

De workshops:

1) “Ondernemen is Topsport!” Door Bouke de Boer; NTI NLP

Tijdens deze workshop neemt Bouke de Boer de deelnemers mee, zoals hij dat met topsporters gewend is te doen. Daarbij gebruikt hij zijn boek ‘Ik kan de wereld veranderen en jij weet wie ik is…’.

2) “Bedrijfsovername, de ideale start..!?” Door Joost Baltus; Prisma Advies Groep

Aan het einde van de workshop/presentatie kennen de deelnemers het proces van bedrijfsovername en welke factoren hierin allemaal een rol (kunnen) spelen.

3) “Financieel gezond ondernemen” Door Martijn Pennekamp; IkwordZZPer

Een nieuwe kijk op financiële zaken, zodat jij jezelf niets tekort doet. Tijdens de workshop krijg je inzichten die je ondersteunen bij je financiële beslissingen.

4) “Kalimeromarketing” Door Rutger Bouwman; Conversie Partners

Is marketing echt nodig om je bedrijf draaiend te houden? Deze workshop geeft je niet alleen inzicht in hoe belangrijk marketing voor je onderneming is, je krijgt ook handvatten om zelf een goed marketingbeleid op te zetten.

Jong MKB Noordwest-Holland:

Jong MKB Noordwest Holland organiseert iedere laatste maandagavond van de maand bijeenkomsten, workshops of bedrijfsbezoeken om samen met andere ondernemers ervaringen te delen, samen te werken en in een open sfeer te netwerken met collega's.

Op de website is meer informatie te vinden over Jong MKB Noordwest-Holland en dit event. Ondernemers kunnen zich op deze website ook aanmelden om lid te worden van Jong MKB Noordwest-Holland.

Jong MKB Noordwest-Holland maakt deel uit van MKB Nederland. Jong heeft betrekking op de leeftijd van het bedrijf. Ondernemers kunnen lid worden van een Jong MKB Noordwest-Holland als het huidige bedrijf van deze ondernemers niet langer dan zeven jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.