IMG 5392aa-BorderMaker

Binnenkort gaat de stembus weer open voor de verkiezing van de Ondernemer van het jaar.

Bedrijvengroep Niedorp organiseert deze verkiezing al weer vele jaren en dat leverde zeer verschillende winnaars op. Over het jaar 2014 mocht Pimpernel bloemen & meer uit Nieuwe Niedorp zich Ondernemer van het jaar noemen.

Onlangs vroegen wij aan Nel Sepers en haar team hoe het afgelopen jaar is verlopen.

Het hele jaar door worden er nog steeds positieve opmerkingen gemaakt over de gewonnen prijs door de grote klantenkring. Of het bedrijf profijt heeft gehad van het winnen van de titel? Daarover is men duidelijk, want door deze prijs is het bedrijf aan de Nierupper Dorpsstraat nog meer op de kaart gezet.

Het enthousiasme van de klantenkring wordt overgebracht op het team van Pimpernel bloemen & meer, die daardoor nog meer leuke dingen wil bedenken om te verkopen of te organiseren.

Enkele weken geleden is er een volledig nieuwe afdeling geopend in de zaak, die vanaf dag één al veel mensen weet te trekken.

Men blijft ook de komende tijd niet stil zitten, want er borrelen al weer nieuwe plannen in de hoofden van de dames. Wat deze plannen precies inhouden zal waarschijnlijk later wel duidelijk worden.

Pimpernel bloemen & meer krijgt op 6 januari 2016 een opvolger met de titel Ondernemer van het jaar 2015. Wie dat gaat worden hangt mede af van het publiek dat een stem gaat uitbrengen vanaf 7 december a.s..

Binnenkort zullen de interviews, die onze eigen "Razende Reporter"  met de genomineerde bedrijven heeft gehad online worden gezet.