IMG 8510-BorderMaker

Woensdagavond werd er een Netwerkbijeenkomst gehouden voor ondernemers in de sector Toerisme en Recreatie in het gemeentehuis van Hollands Kroon te Anna Paulowna.

De werkgroep Recreatie en Toerisme van de Ondernemersfederatie Hollands Kroon en de VVV Top van Holland hebben sinds de lancering van de website op 12 juni j.l. niet stil gezeten. Na deze bijeenkomst bij Golfbaan Regthuys in Winkel zijn er een aantal projecten opgestart, die moeten bijdragen aan een sterke Kop van Noord Holland op het gebied van Recreatie en Toerisme.

Tijdens de bijeenkomst van woensdag j.l. werden de plannen uiteengezet voor 2015 en kon men alvast een voorproefje krijgen van de nieuw uit te geven brochure, die als een glossy-magazine zal verschijnen en veel mooie verhalen zal bevatten uit de regio, van ondernemers en bezoekers.

De avond bestond niet alleen uit het luisteren naar de verschillende sprekers en spreeksters, maar om het een beetje luchtig te houden werd er een kleine quiz gehouden, waar de kennis over de eigen gemeente op het gebied van Recreatie en Toerisme werd getest. Daarbij werd duidelijk, dat niet iedereen goed op de hoogte was van de activiteiten en bezienswaardigheden in de eigen omgeving. De winnaar ging naar huis met een goed gevulde mand met streekprodukten.

Na de pauze stond er nog een workshop Social Media & Facebook op het programma. De heer Thomas Lapperre van het bedrijf Bloeise wist ook de ervaren Twitter- en Facebook-gebruiker nog een aantal nieuwe dingen te leren.

Aan het einde van de zeer boeiende avond was er nog voldoende tijd om te netwerken met de mede-ondernemers uit de Recreatie en Toerisme-branche.

Bezoek ook eens de website www.bezoekhollandskroon.nl