Pagina 32 33kk BorderMaker

Genomineerd worden voor de verkiezing van de Ondernemer van het jaar is al een hele eer en dan ook nog de eerste plaats halen, dat is helemaal iets om trots op te zijn.

Maar ik had alleen niet zover kunnen komen zonder jullie en daarom wil ik graag de mensen bedanken die mij hebben voorgedragen en de personen die op mij gestemd hebben. Natuurlijk mag ik mijn adverteerders op de website en in het maandblad niet vergeten en wat dacht u van de vele bezoekers op de website en de lezers van het blad, zonder hen was ik hier ook niet gekomen.

Dan wil ik nog een aantal personen even extra in het zonnetje zetten.

We beginnen met Wouter, die achter de schermen zorgt dat de website altijd prima blijft draaien. Tijdens de eerste ontmoeting met Wouter zei hij “dat wij leuke dingen samen gingen doen” en dat is gelukt! Ook Guda de vrouw van Wouter zorgt dat alles op rolletjes blijft lopen en de domeinnamen volledig geregistreerd blijven. Dan kom ik bij Caspar en Jaike, ze zagen in 2015 wel iets in het idee om een blad te gaan maken. Beiden hebben een enorme positieve boost gegeven aan het Nieuwsblad, dat tegenwoordig in elkaar wordt gezet door Lotte, die aan een half woord genoeg heeft en door haar ervarenheid maandelijks een mooi exemplaar weet af te leveren.

Dan zijn wij aangekomen bij zwager Piet, die mij in 1998 adviseerde om het wereldwijde web te gaan betreden en wellicht mijn Nieuwsbrief uit het verleden nieuw leven kon inblazen en ook dat is gelukt. Nicht Sanna springt regelmatig even bij tijdens de bezorgronde en ze weet ondertussen al een groot deel van de adressen te vinden. Ze probeert haar planning aan te passen aan de bezorgronde van haar oom, maar dat lukt niet altijd. Mijn ouders hebben een zeer grote rol gespeeld toen ik voor mijn eigen ben begonnen en er is dan ook regelmatig ruggenspraak geweest over de te nemen stappen met een eigen bedrijf.

En dan hebben wij natuurlijk Margit, een groot woord van dank voor haar, want als ze niet zo flexibel was geweest, waren PeWi’s Nieuwspagina en PeWi’s Nieuwsblad niet zo groot geweest als nu, want het is geen 8 tot 5 baan en moet er soms worden gewerkt op onmogelijke tijden.

Allemaal bedankt!!!!