3673764 1 orgbbbaa

Nieuwjaarsreceptie én Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 Bedrijvengroep Niedorp

De leden hebben inmiddels de uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2022 ontvangen. Let op! Aanmelden voor de nieuwjaarsreceptie is echt van belang. Hierbij nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op vrijdag 6 januari 2023 vanaf 20.00 uur bij Partycentrum de Vriendschap, Rijdersstraat 92, 1735 GG ‘t Veld.

Na een tweetal jaren van afwezigheid zijn wij blij voor U weer een fysieke nieuwjaarsreceptie te kunnen organiseren. Wij willen dan ook graag met U klinken op een voorspoedig en stabiel ondernemersjaar 2023!

Traditiegetrouw zal er tijdens de avond de Winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2022 bekend gemaakt worden.

Dit zijn de genomineerde bedrijven:

Brinks Groenteteelt

PeWi’s Nieuwspagina

Installatieservice van den Kommer

Tevens reikt de Rabobank wederom de Rabo Startersprijs uit aan een mooie bruisende jonge ondernemer. Zowel voor de Ondernemer van het Jaar 2022 als de winnende starter heeft de Rabobank mooie prijzen beschikbaar gesteld! En daar bovenop ontvangt de winnaar Ondernemer van het jaar 2022 een ondernemerspakket. Het pakket is samengesteld door Ondernemers van de Bedrijvengroep Niedorp.

Aanmelden is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.