aa20220215 175301 002 BorderMaker

Slijterij Mitra is nog gewoon open op de oude locatie in het Winkelhart te Nieuwe Niedorp.

Het lijkt misschien dat de zaak dicht is, omdat de doorgang naar de Jumbo is afgesloten in verband met de volgende fase van de verbouwing in het Winkelhart, toch staat Anja gewoon klaar voor haar klanten.

Komend weekend op vrijdag 18 februari en zaterdag 19 februari heeft eigenaresse Anja leuke aanbiedingen in verband met de verhuizing naar het nieuwe pand op een steenworp afstand van de huidige winkel.

aa20220215 175612 002 BorderMaker

Profiteer van deze kortingen en help mee om de winkel leeg te maken, zodat er heel weinig verhuisd hoeft te worden naar de nieuwe zaak.

Op alle wijnen en bieren geeft Anja vrijdag en zaterdag a.s. 20% korting en op al het gedistilleerd 15% korting.

Let op! Dit is alleen van toepassing op artikelen in de winkel en is niet geldig bij bestellingen en ook niet op artikelen die al in de reclame zijn.

Zowel op de oude als de nieuwe locatie is de Mitra dicht op donderdag 24 februari gesloten in verband met de verhuizing.

Vanaf vrijdag 25 februari om 9.00 uur zijn de klanten welkom in de nieuwe winkel van de Mitra. Deze week wordt er nog heel hard gewerkt op de nieuwe locatie om alles op tijd klaar te krijgen, maar dat komt goed.