00Pagina 56 001 BorderMaker

Nieuwe Niedorp aan Zee te Nieuwe Niedorp

Eigenaar Marco Roodzand van “Nieuwe Niedorp aan Zee” in Nieuwe Niedorp was aangenaam verrast met de nominatie voor de verkiezing van Ondernemer van het jaar 2021. Marco is op de locatie aan de Dorpsstraat te Nieuwe Niedorp zijn eigen restaurant begonnen.

Marco is geen onbekende in de horecawereld, want hij heeft al heel veel ervaring opgedaan in al die jaren dat hij aan het werk is. Door het gebruik van eigen producten en een viergangen menu, dat wekelijks anders is, onderscheid deze ondernemer zich van de rest. Toen hij de deuren opende van zijn pand was er meteen al een grote gunfactor, helaas kon zijn restaurant helemaal niet open zijn, er volgde namelijk meteen een lange lockdown.

Maar Marco zou Marco niet zijn, als hij daar geen oplossing voor wist, dus werd gestart met de zogenaamde “Smultassen”, waarbij iedereen heerlijk thuis kon “tafelen”, het bleek een groot succes, want de tassen waren niet aan te slepen. De laatste maanden kon iedereen wel gewoon in het restaurant eten en de unieke sfeer ervaren, maar ook deze keer floot de regering alles weer terug en moest er weer geschakeld worden door Marco. Doordat Marco altijd een beetje tegen de stroom invaart zal hij ook dit weer gaan overwinnen. Toch kost het hem wel extra energie om steeds weer om te schakelen, hij steekt liever zijn energie in zijn heerlijke gerechten.

Marco heeft heel veel positieve energie gekregen van de nominatie en voelt zich nu al een beetje een winnaar, maar het zou leuk zijn als hij deze race zou winnen, dat is tevens een mooie opsteker voor de overige horeca en de entertainmentwereld die ook een steuntje in de rug verdienen.

Naar de website

Naar de stembus