00Pagina 48 BorderMaker

Paramedisch Centrum Niedorp te Nieuwe Niedorp

Toen Laura Zwemmer de brief las over de nominatie voor de Ondernemer van het jaar 2021 viel ze even stil en was totaal verrast, dit gebeurde in het bijzijn van een groot aantal collega’s, gelukkig staat dit alles op film, dus kan dit nog regelmatig worden teruggekeken. Laura had altijd al een droom om een eigen zaak te beginnen, waar alles onder één dak te vinden zou zijn op het gebied van zorg en werd het Paramedisch Centrum Niedorp al in haar hoofd geboren.

Ze werkte toen nog samen met Compagnon Wijnand Klaver, maar had wel aangegeven ooit haar eigen weg te gaan. Laura is een enorme doorzetter en heeft zo goed als alles zelf gedaan, van het schrijven van een bedrijfsplan en een omgevingsanalyse tot het spitten in de grond, waar ze natuurlijk wel hulp bij kreeg van bedrijven, want helemaal alleen dit neerzetten is niet mogelijk. Het was een heel project, maar het eindresultaat mag er zeker zijn. De gang zat er lekker in aan het begin en toen kwam Corona…

De deur ging dicht en het lange wachten begon voordat alles weer open kon gaan. Ondertussen zat Laura niet stil, want deze onderneemster is niet alleen ondernemend in haar vak, maar ook ondernemend in het aanpakken van het project wat ze uiteindelijk heeft neergezet en zo gebruikte ze de tijd van Corona voor alle zaken die waren blijven liggen en ze meteen weer op volle kracht open kon als dat mocht.

Laura is heel trots op haar team want samen doen ze het heel goed en ze blijft het een eer vinden dat ze is genomineerd.

Naar de website

Naar de stembus